Latest News

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

''Δράκος του Πειραιά''- Αναζητούν και γι' άλλα θύματα επιθέσεων στην ευρύτερη περιοχή


 
Την ώρα που οι αστυνομικές Aρχές αναζητούν απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των θυμάτων του αδίστακτου «δράκου του Πειραιά», ο οποίος... αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη προκαλεί οργή ο ισχυρισμός του 28χρονου συλληφθέντος από την Αλβανία ότι ξεκίνησε να παρενοχλεί γυναίκες όταν έμαθε ότι… τον απατούσε η σύντροφός του!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν ο διεστραμμένος άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει, εκτός από την 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια, και άλλες γυναίκες. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ήδη εκλήθησαν από την Αστυνομία δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μία είναι αεροσυνοδός, προκειμένου να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του 28χρονου τον «άρρωστο» άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να τις βιάσει στα Καμίνια, σε κοντινή τοποθεσία στο μέρος όπου έγινε η τελευταία επίθεση του κατηγορούμενου Αλβανού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάντως, οι δύο γυναίκες δεν αναγνώρισαν μετά βεβαιότητας τον 28χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού το 2018 και είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Απρίλιο με τον όρο να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέχρι στιγμής ο 28χρονος θεωρείται βασικός ύποπτος για έξι σεξουαλικές επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Η μία εξ αυτών έγινε στην πλατεία Θεμιστοκλή, στα Ταμπούρια, σε βάρος μιας 15χρονης, την οποία ο ανώμαλος ξεγύμνωσε από τη μέση και πάνω στην προσπάθειά του να τη βιάσει!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του «δράκου του Πειραιά» άρχισε τις νυχτερινές ώρες του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, στην οδό Μυστρά στη Νίκαια, όπου ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε σε μια 20χρονη η οποία επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από διασκέδαση. Σύμφωνα με τις περιγραφές της άτυχης γυναίκας, ο δράστης την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο έδαφος και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα για να τη βιάσει.

Μάλιστα, όταν εκείνη αντιστάθηκε, την ξυλοκόπησε τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο! Η 20χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αγνώστου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα όταν έβαλε τις φωνές, καθώς κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις κραυγές αγωνίας της και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. Τελικά, ο 28χρονος, που δηλώνει στο προφίλ του στο facebook ότι ασχολείται με τη ναυτιλία, εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν σε περιπολικό εξαιτίας της κακοκαιρίας, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής και περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης.

Μάλιστα, όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το φερμουάρ του παντελονιού του ήταν ακόμη ανοιχτό, ενώ στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές από την πάλη που είχε προηγηθεί με την κοπέλα! Η 20χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

«Είμαι στο νοσοκομείο τώρα. Οχι, δεν είναι καλά η κόρη μου. Θα την πάω ξανά. Της έχει “κατεβάσει” όλο το μάτι. Της το έχουν κλείσει. Τη χτύπησε πάρα πολύ» δήλωσε η μητέρα του θύματος λίγο μετά την επίθεση.