Latest News

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Καλλιστεία 2022: Πρώην παίκτρια του Big Brother η φετινή «Σταρ Ελλάς» [ΕΙΚΟΝΑ]

 Ο διαγωνισμός των ελληνικών καλλιστείων για το 2022 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με... οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα και παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δώδεκα υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International», ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τους: Λάκη Γαβαλά, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργο Μεστούση, Γκαλένα Βελίκοβα και τέλος, τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου.

Η κοπέλα που ξεχώρισε ανάμεσα στις 12 διαγωνιζόμενες ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία και στέφθηκε με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Μάλιστα, η 19χρονη είναι ήδη γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της πέρυσι στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother» του ΣΚΑΪ. Αυτή δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που η Σαμάνθα καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Αν και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, όνειρό της ήταν να κάνει καριέρα στον στρατό ή την αστυνομία, φαίνεται πως τελικά, την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ.