Latest News

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγινε για δύο λεπτά...τετράκις εκατομμυριούχος - Η ιστορία του μικροβιότερου μεγιστάνα


Ένας άνδρας έγινε για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού κατά λάθος του πιστώθηκαν 92 τετράκις εκατομμύρια... δολάρια!

Ο 56χρονος Κρις Ρέινολντς άνοιξε τον λογαριασμό του στο Paypal και διαπίστωσε ότι η υπηρεσία του είχε πιστώσει κατά λάθος 92.233.720.368.547.800 δολάρια.

Αυτό τον έκανε για λίγο τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, αλλά και τον μοναδικό τετράκις εκατομμυριούχο στη Γη.

Πριν εμφανιστεί η απροσδόκητη πίστωση στον λογαριασμό του, ο Ρέινολντς είπε ότι το περισσότερο που είχε κερδίσει ποτέ στο PayPal ήταν «λίγο πάνω από 1.000 δολάρια» πουλώντας ένα σετ παλιών ελαστικών BMW στο eBay.

εκατομμυριούχος


Δυστυχώς για αυτόν, ωστόσο, το πανικόβλητο προσωπικό του PayPal σύντομα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, διόρθωσε το πρόβλημα και του ζήτησε συγγνώμη για την «ταλαιπωρία».

Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση: «Πρόκειται προφανώς για λάθος και εκτιμούμε ότι ο κ. Ρέινολντς κατάλαβε ότι αυτό συνέβη».Αφού απέσυρε τα χρήματα μόλις συνειδητοποίησε το λάθος, η εταιρεία προσφέρθηκε να δωρίσει ένα άγνωστο χρηματικό ποσό σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Ρέινολντς.

Ο Ρέινολντς είπε στην εφημερίδα Philadelphia Daily News για το περιστατικό: «Στην αρχή πίστεψα ότι το ποσό αυτό μου ανήκε. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη». Όταν ρωτήθηκε τι θα είχε κάνει αν ήταν σε θέση να κρατήσει τα χρήματα, είπε ότι θα τα είχε χρησιμοποιήσει για να «ξεπληρώσει το εθνικό χρέος» και στη συνέχεια για να αγοράσει την αγαπημένη του…ομάδα μπέιζμπολ: «Θα αγόραζα τους Phillies, αν μπορούσα να πετύχω μια καλή τιμή», δήλωσε.