Latest News

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συχνοί οι καβγάδες ανάμεσα σε πατέρα και γιο [ΒΙΝΤΕΟ]

 Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά επί της οδού Ομήρου στη Μενεμένη, από το έγκλημα που σημειώθηκε σε διαμέρισμα, όταν 41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο ...πατέρα του.

Ο 41χρονος που εντοπίστηκε από τη μητέρα του, φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και για αυτόν τον λόγο να είχε συχνά καβγάδες με την οικογένειά του που είχε καταγωγή από την Αρμενία.


Δίπλα στη σορό του που έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από χτυπήματα με σφυρί ή παρόμοιο αντικείμενο, ήταν ο πατέρας του πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να φέρει τραύματα αλλά σε λιπόθυμη κατάσταση.

Η αστυνομία και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ως βασικό ύποπτο τον πατέρα του 41χρονου ο οποίος χθες μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr ο πατέρας φέρεται να σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια να έπαθε εγκεφαλικό.

Ο χώρος του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένος από την αστυνομία, ενώ λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασαν και προσωπικό της σήμανσης που συνεχίζει της έρευνες.


«Ακούσαμε μια γυναίκα που ούρλιαζε»

Οι γείτονες σημειώνουν πως οι καβγάδες ήταν συχνοί στην οικογένεια και πως η αστυνομία είχε έρθει ξανά πριν από έξι μήνες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας είχε αγοράσει μια μηχανή, την οποία ο γιος τράκαρε πριν από ένα μήνα και μάλιστα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να φορέσει γύψο. Αυτό το περιστατικό ήταν αφορμή ακόμη περισσότερων καβγάδων στο σπίτι.

Όπως αναφέρει το grtimes, ένοικος διπλανού διαμερίσματος, εμφανώς σε κατάσταση σοκ δήλωσε ότι «πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Καυγάδιζαν είτε γιατί ο γιος ζητούσε λεφτά, είτε ναρκωτικά» τόνισε η γειτόνισσα.

«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».

Σύμφωνα με την ίδια ο γιος παλαιότερα είχε προκαλέσει ζημιες στην πόρτα της και όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

«Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καυγάδες μεταξύ τους» είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.