Latest News

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στον Κολωνό: Απέλυσαν τον γιο του Μίχου από την εφημερίδα «Βήμα»

H εφημερίδα «Βήμα» απέλυσε τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μίχο, γιο του 53χρονου Ηλία Μίχου που συνελήφθη για παιδεραστία και μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από... τον Κολωνό.

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει στο Facebook πως η απόλυσή του οφείλεται στο γεγονός πως η διοίκηση τον ταύτισε με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του. 

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;» αναρωτιέται ο διπλωματικός ρεπόρτερ, σε δημόσια ανάρτησή του. 

Κολωνός: Απέλυσαν τον γιο του Μίχου από την εφημερίδα «Βήμα» - Η ανάρτησή στο FacebookFacebook Twitter
 Ο Παναγιώτης Μίχος

Μετά την δημόσια καταγγελία, στο πλευρό του δημοσιογράφου στέκονται συνάδελφοί του και από άλλα μέσα, που ζητούν την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ. 

«Η απόλυση του συναδέλφου από εφημερίδα λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο πατέρας του για ειδεχθέστατα εγκλήματα αποτελεί την απόλυτη ντροπή, υποκρισία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Απαιτείται η άμεση αντίδραση όχι μόνο της ΕΣΗΕΑ αλλά και οποιουδήποτε δημοκρατικού πολίτη» έγραψε ο διευθυντής του Εθνους, Αδάμος Ζαχαριάδης. 

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου έχει διαμοιραστεί ευρέως, συγκεντρώνοντας αναρίθμητα σχόλια. 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»