Latest News

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα αλλάζει χρώμα στα σορτσάκια, λόγω ανησυχιών για την περίοδο

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα West Bromwich Albion ανακοίνωσε ότι αλλάζει το χρώμα που έχει το σορτσάκι στην εντός έδρας εμφάνιση, λόγω ανησυχιών για... την περίοδο

Πλέον, οι παίκτριες της ομάδας δεν θα φορούν λευκά, αλλά μπλε σορτσάκια, απόφαση που ελήφθη έπειτα από συζήτηση με τις αθλήτριες. 

«Η χρήση λευκών ρούχων στην περίοδο είναι ένα ζήτημα που έχουν αναδείξει αθλήτριες από όλα τα αθλήματα και η Albion θα διασφαλίσει ότι αυτό λαμβάνεται υπόψη στον σχεδιασμό όλων των μελλοντικών εντός έδρας εμφανίσεων», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα. 

«Είναι υπέροχο ότι ο σύλλογος υποστηρίζει την αλλαγή σε μπλε σορτσάκια. Το να εκπροσωπούμε τον σύλλογο επαγγελματικά και να είμαστε καλοντυμένες με την εμφάνιση είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Αυτή η αλλαγή θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στην απόδοσή μας, χωρίς επιπλέον ανησυχίες ή άγχη», επεσήμανε η αρχηγός της ομάδας, Χάνα Τζορτζ. 

«Δουλειά μας είναι να βρούμε κάθε τρόπο που μπορούμε να υποστηρίξουμε τις παίκτριές μας για να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι υπερήφανη που η ομάδα υποστήριξε την απόφαση να αλλάξουμε σε μπλε σορτσάκια για τις παίκτριές μας», επεσήμανε η προπονήτρια του συλλόγου, Τζένι Σούγκαρμαν. 

«Είναι άλλο ένα σημάδι για την ενσωμάτωση της γυναικείας ομάδας στον σύλλογο και αποδοχή μιας προοδευτικής και συμπεριληπτικής κουλτούρας», συμπλήρωσε.