Latest News

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσουν» λέει η 38χρονη- Θα παραδοθεί μετά τη λήξη του αυτοφώρου

 Την πρόθεσή της να παραδοθεί μετά τη λήξη του αυτοφώρου την Δευτέρα εξέφρασε η 38χρονη που επιτέθηκε, όπως η ίδια παραδέχεται με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της... στο Ηράκλειο.

Η 38χρονη, που ακόμα αναζητείται από τις αρχές μίλησε και έδωσε τη δική της εκδοχή για το περιστατικό.

Κρύβεται σε ασφαλές μέρος, φοβούμενη και αντίποινα από την οικογένεια του θύματος.

«Το κίνητρο είναι δικό μου και ξέρω καλύτερα από τους συγγενείς του. Ξέρετε ότι ο σύντροφος μου με απειλούσε πως αν θέλω να κάνω σχέση μετά απ’ αυτόν, θα πρέπει να περάσει καιρός για να συμβεί αυτό; Και πως εκείνος θα κάθεται στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται σαν να μην τρέχει τίποτα, λες και κάνει κουμάντο τον κόσμο ολόκληρο» είπε ερωτώμενη για το τι ήταν αυτό που την έκανε να προβεί σε αυτή την πράξη.

«Ήταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποι του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Ότι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του» όπως είπε.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι η ίδια έχει κάνει ήδη μήνυση στον αδερφό του θύματος τον περασμένο Αύγουστο για ενδοοικογενειακή βία. «Ένας άλλος αδερφός του με έδειρε αλλά δεν έκανα μήνυση ποτέ. Η οικογένεια του δεν με ήθελε με τίποτα. Ήθελαν να μας χωρίσουν.

»Έτσι αυτός συμφώνησε να χωρίσουμε σε έναν καυγά που τον έδιωξα από το σπίτι μου, αλλά μου είπε να μην έχω ζωή. Να είμαι είτε μόνη μου, είτε με τον πρώην σύζυγο μου. Δεν δεχόταν άλλο σενάριο» είπε η 38χρονη.

Είπε ότι είχε συναντηθεί 4 φορές με τον 36χρονο σε ξενοδοχείο γιατί έτρεφε ακόμα αισθήματα για εκείνον, όπως μετέφερε νωρίτερα δημοσιογράφος του Alpha.

 «Δεν ήταν μια φορά, όπως γράφουν αλλά τέσσερις φορές. Αυτό κάτι λέει. Συμφώνησε να χωρίσουμε μετά τον καυγά επειδή δεν με ήθελε η οικογένεια του όμως με όρους να είμαι μόνη αλλιώς θα με σκοτώσει», κατέληξε η 38χρονη μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα επικοινώνησε με έναν δικηγόρο ο οποίος ωστόσο δεν δέχτηκε να την αναλάβει και αυτός είναι και ο λόγος μεταξύ άλλων που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στις αρχές.

Από το περιβάλλον του 36χρονου κάνουν λόγο για μία γνωριμία μέσω Facebook του ζευγαριού, ενώ εκείνος ήταν ακόμα κρατούμενος.

«Πρόκειται για γνωριμία ενός χρόνου που όμως ξεκίνησε από το Facebook με μηνύματα που αντάλλασσαν τον καιρό που ο 36χρονος ήταν μέσα στη φυλακή. Εκείνος ήθελε να σπάσει τη μοναξιά της φυλακής, εκείνη προερχόταν από δύο γάμους από τους οποίους απέκτησε δύο παιδιά και έψαχνε τον επόμενο σύντροφο της», είπε συγκρατούμενός του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο μέσα στη φυλακή για να μπορεί εκείνη να τον επισκέπτεται ως συγγενής Α' βαθμού. Ωστόσο όταν αποφυλακίστηκε άρχισαν να πρώτα προβλήματα.

Την ίδια ώρα ώρα η αστυνομία συγκεντρώσει στοιχεία για την επίθεση και υλικό από βίντεο από την γύρω περιοχή.