Latest News

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Εξαφάνιση -θρίλερ στη Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά τη Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται

 
Γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης φέρεται να είναι ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας και... εξαφανίστηκαν.


Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, η 14χρονη μαζί με την αδελφή της περπατούσαν έξω από ένα φούρνο στην οδό Ελλησπόντου, στην Νίκαια. Κάποια στιγμή, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και πέντε άνδρες κατέβηκαν από αυτά. Αφού ακινητοποίησαν την αδελφή της 14χρονης άρπαξαν με τη βια το ανήλικο κορίτσι, το έβαλαν στο ένα αμάξι και εξαφανίστηκαν.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της 14χρονης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί της πέφτει θύμα αρπαγής. "Πήγαν τα παιδιά μαζί να πάρουν ψωμί, η Μαρκέλλα με την Εσμεράλντα, ήρθε ο δράστης με το μαύρο αυτοκίνητο και ενα γκρι. Άρπαξαν τη μικρή με το ζόρι, ζήτησαν βοήθεια τα παιδιά, το πήρε και έφυγαν.
Mητέρα της 14χρονης που αγνοείται στην Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα»
 

Αυτός ήταν εδώ στην περιοχή μας μέχρι πριν από 2-3 μήνες. Πριν από 20 ημέρες, που έγινε πάλι το ίδιο και του είχα κάνει μήνυση, 7 το πρωί πηγαίνε η Μαρκέλλα σχολείο και την άρπαξε. Την πήγε πιο κάτω από το σχολείο, την πήρε με το ζόρι και έφυγαν. Την είχε αφήσει μετά σε μια πλατεία. Αλλά την είχε τρομάξει με τα μαχαίρια. Είχε τρομάξει πολύ το παιδί τότε, λέει στο protothema.gr η κ. Μαρία η οποία είναι βέβαιη πως και αυτή τη φορά είναι ο ίδιος δράστης που άρπαξε την κόρη της.
exafanisi14xronis
 

Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη. Την ίδια ώρα, "φως" στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τη στιγμή της αρπαγής.