Latest News

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Έγκλημα στην Καβάλα: Στην Ασφάλεια και συγγενείς του δράστη - Μυστήριο με την «απόλυσή» του

 Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την άγρια δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας, με δράστη 25χρονο πρώην συνάδελφό του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το ...άγριο έγκλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο 52χρονος του έκανε bullying και ήταν η αιτία που ο 25χρονος απολύθηκε από την επιχείρηση μαρμάρων στην οποία δούλευε.

Ωστόσο μαρτυρίες από το επαγγελματικό του περιβάλλον φαίνεται να τον διαψεύδουν…

Στο «μικροσκόπιο» οι συγγενείς του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ πλέον βρίσκονται και άλλοι τρεις άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη για υπόθαλψη εγκληματία.

Συγκεκριμένα, τοπικά ΜΜΕ, μεταδίδουν πως στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, έχουν οδηγηθεί και στενοί συγγενείς του 25χρονου, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν γνώριζαν την αλήθεια για το έγκλημα και προσπάθησαν να συσκοτίσουν το τοπίο.

Αυτήν την ώρα, κρατούνται συνολικά τέσσερα άτομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Εκτός από τον 25χρονο, κρατούνται η σύζυγός του και οι γονείς για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Παραίτηση ή απόλυση;

Παρά τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο δράστης για το κίνητρο του εγκλήματος, συνάδελφος του 25χρονου κατηγορούμενου για το έγκλημα, τονίζει πως στην πραγματικότητα δεν υπήρξε απόλυση.

Ο νεαρός σύμφωνα με τη μαρτυρία, παραιτήθηκε και έπιασε δουλειά σε άλλη επιχείρηση στην Καβάλα. «Είχαν κάποιες προστριβές στην παραγωγή, αλλά είναι του λεπτού αυτά μέσα στη δουλειά. Ο 25χρονος υπέγραψε οικειοθελή αποχώρηση και πήγε σε μια άλλη επιχείρηση με μάρμαρα για δουλειά. Την ημέρα της δολοφονίας, πήγε στις 07:00 με την μηχανή για δουλειά και όχι με το λεωφορείο που πηγαίνουν συνήθως οι εργαζόμενοι.

Στις 12:00 εκείνη τη μέρα έφυγε από τη δουλειά γιατί είχε τρομερό πονοκέφαλο. Ήταν σκεπτικός εκείνη την μέρα που έγινε η δολοφονία και έλεγε του αφεντικού του, ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό όποιος το έκανε. Έλεγε ότι και αυτός είχε θέμα με τον συγκεκριμένο, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο.

Έχει έναν αδερφό, ο οποίος δουλεύει ακόμα στην επιχείρηση. Ο αδερφός του κυνηγούσε και ειχαν και σκυλί αγορασμένο μαζί με τον 25χρονο. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε για δουλειά ούτε ο αδερφός του στη επιχείρηση. Τον πήραμε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» είπε ακόμη στο newsit.gr συνάδελφος του 52χρονου.

Η ενέδρα θανάτου και η μηχανή που τον πρόδωσε

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση, την ώρα που έφτανε στη δουλειά του.

Ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 16/9 ενέδρα θανάτου στο θύμα του, έξω από τον χώρο εργασίας του και τον εκτέλεσε εξ΄ επαφής στην καρδιά με καραμπίνα και εξαφανίστηκε στα χωράφια.

Οι αρχές εστίαζαν τις έρευνές τους στο περιβάλλον του θύματος, αναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει και στα social media.