Latest News

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Άλεκ και η Χιλάρια Μπάλντουιν απέκτησαν έβδομο παιδί- Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού


 Η οικογένεια του Άλεκ και της Χιλάρια Μπάλντουιν απέκτησε νέο μέλος: ήρθε στον κόσμο το έβδομο παιδί του... ζευγαριού. 

Η Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. «Τόσο εκείνη όσο κι εγώ είμαστε χαρούμενες και υγιείς», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν σε ανάρτηση στο Instagram. 

«Είναι εδώ! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ακόμη η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν. Η 38χρονη ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο κρατά αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της, ενώ περιλαμβάνει και σκηνές με τα άλλα παιδιά της οικογένειας να υποδέχονται το νέο αδελφάκι τους, αγκαλιάζοντάς το τρυφερά. 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί άλλα έξι παιδιά. Τους γιους Εντουάρντο Πάο Λούκας (23 μηνών), Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ (4 ετών), Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς (5,5 ετών) και Ράφαελ Τόμας (7 ετών) και τις κόρες Μαρία Λουτσία Βικτόρια (18 μηνών) και Κάρμεν Γκαμπριέλα (8,5 ετών). Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι επίσης πατέρας της 26χρονης Άιρλαντ, την κόρη που απέκτησε με την Κιμ Μπάσιντζερ. 

«Είμαστε ευγνώμονες που καλωσορίσαμε τη νέα κόρη μας σε αυτό τον κόσμο. Το ίδιο μαγική και γεμάτη αγάπη με κάθε άλλο μικρό άνθρωπο με τον οποίο έχουμε ευλογηθεί», δήλωσε το ζευγάρι στο People, μετά τη γέννηση του έβδομου παιδιού τους. «Τα αδέλφια της είναι τόσο ενθουσιασμένα και συζητούν σε ποιον μοιάζει περισσότερο», συμπλήρωσαν.