Latest News

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πτώση στο Κολωνάκι: Ο Μελέτης Κοροπούλης φοβήθηκε ότι γίνεται διάρρηξη και πήδηξε στις τέντες

 Στο αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του, Βαγγέλη Ντηνιακό, έσπευσε ο Μελέτης Κοροπούλης προκειμένου να καταθέσει τα όσα συνέβησαν πριν την πτώση του από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα... της Τρίτης.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κοροπούλης επέστρεψε στο διαμέρισμά του μετά από νυχτερινή έξοδο και άρχισε να ετοιμάζει τις αποσκευές του για ταξίδι. Τότε, άκουσε ήχους παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος. 

Ο 35χρονος φοβούμενος ότι κάποιος επιχειρεί να εισβάλει στο σπίτι και σε κατάσταση ταραχής, ξέροντας ότι στο διαμέρισμα υπήρχε μεγάλο ποσό συγγενικού του προσώπου, πήρε τα χρήματα και βγήκε στο μπαλκόνι με σκοπό να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν σε πολύ κοντινό σημείο.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν οι τέντες από κάτω, ο 35χρονος φέρεται να εκτίμησε ότι θα μπορούσε να διαφύγει και να σωθεί με αυτόν τον τρόπο, όπως και έπραξε.

Οι αστυνομικοί βλέποντάς τον, έσπευσαν στο σημείο.

Στη συνέχεια, ο κ. Κοροπούλης, που είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση ότι διέμενε στο διαμέρισμα και δεν ήταν ο ίδιος διαρρήκτης, αλλά και να διαλευκανθεί η υπόθεση στο σύνολο της.