Latest News

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Έγκλημα στην Ηλεία: Στο κοντινό περιβάλλον του επιχειρηματία ψάχνουν τον δολοφόνο οι αρχές

 Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Εφύρα Πηνείας... στην Ηλεία.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας.

Ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν και γεννούν ερωτήματα για τους λόγους που μπορεί να είχε κάποιος ώστε να κόψει το νήμα της ζωής του 68χρονου.

Από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το γεγονός αυτό φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν χθες με τις καταθέσεις ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του άτυχου επιχειρηματία που μπορεί να γνωρίζουν το παραμικρό για τη στυγερή αυτή δολοφονία.

Μεταξύ αυτών, κι ένας άνδρας που φαίνεται να ήταν εκ των τελευταίων που συνομίλησε μαζί του τη μοιραία νύχτα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η κατάθεση του ίσως αποτελέσει το κομμάτι του παζλ που προσπαθούν να ενώσουν τις τελευταίες ώρες, αφού ακόμα ερωτηματικό αποτελούν που βρίσκεται το φονικό όπλο και ποια ήταν τα κίνητρα.