Latest News

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Θρίλερ στην Καστοριά: Θαμμένη βρέθηκε ηλικιωμένη που αγνοούνταν- Ο γιος της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της

 Νεκρή εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Δενδροχώρι Καστοριάς, δύο ημέρες αφότου δηλώθηκε η ...εξαφάνισή της. 

Έπειτα από έρευνες, αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της ηλικιωμένης το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα ήταν θαμμένη εκεί, αλλά σκυλιά ή άλλα ζώα έσκαψαν και ξέθαψαν τη σορό της, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι με τον γιο της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια παρέμεινε στην ασφάλεια Καστοριάς για πολλές ώρες, αναφέρει η δημόσια τηλεόραση. 

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της γυναίκας αναμένεται να αποκαλυφθούν στην ιατροδικαστική εξέταση. Οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται το σενάριο ο θάνατος της ηλικιωμένης να προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή να πέθανε από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια να την έθαψε κάποιος. 

Συνελήφθη ο γιος 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση 82χρονης γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη σε χώρο κοντά στο γήπεδο του χωριού Δενδροχώρι, στην Καστοριά, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης ο οποίος είχε πάει στις Αρχές την περασμένη Παρασκευή, συνελήφθη καθώς έπεσε σε αντιφάσεις.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση για να πάρουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς και το ενδεχόμενο η 82χρονη να πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά στη συνέχεια κάποιος να προσπάθησε να κρύψει το πτώμα.

Μετά την εξαφάνιση, οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα. Σε ένα ρέμα βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην άτυχη γυναίκα.