Latest News

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: Εισβολή ενόπλων στα McDonald's - Πέταξαν το χρηματοκιβώτιο στον δρόμο

 
Σκηνές που έμοιαζαν να βγήκαν από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και... Νέου Κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο υποκαταστήματος φαστφουνταδικου στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στα σύνορα με τη Νέα Σμύρνη.       

Μπήκαν στο εστιατόριο στις 04:20 τα ξημερώματα, και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο από το χώρο.

Σκηνές που έμοιαζαν να βγήκαν από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Νέου Κόσμου. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο υποκαταστήματος των Mc Donalds στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στα σύνορα με τη Νέα Σμύρνη. Μπήκαν στο εστιατόριο στις 04:20 τα ξημερώματα, και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο από το χώρο. Την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα οι δράστες να πετάξουν άρον άρον το χρηματοκιβώτιο και να τραπούν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο, με τα περιπολικά της Αστυνομίας να ακολουθούν για μεγάλη απόσταση το όχημα των δύο κακοποιών που τελικά καρφώθηκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. στην οδό Κυνοσάργους, στο Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα από τους δύο δράστες, έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ ο δεύτερος άνδρας διέφυγε πεζός από το σημείο

Την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα οι δράστες να πετάξουν άρον άρον το χρηματοκιβώτιο και να τραπούν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο, με τα περιπολικά της Αστυνομίας να ακολουθούν για μεγάλη απόσταση το όχημα των δύο κακοποιών που τελικά καρφώθηκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. στην οδό Κυνοσάργους, στο Νέο Κόσμο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον ένα από τους δύο δράστες, έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, ενώ ο δεύτερος άνδρας διέφυγε πεζός από το σημείο