Latest News

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύσεις και αγωγές κατά Στεφανίδου και Κουτσελίνη προαναγγέλλει ο Κούγιας

 Μηνύσεις και αγωγές σε βάρος τηλεοπτικών εκπομπών προανήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση που αφορά την Ρούλα Πισπσιρίγκου...

Όπως αναφέρει το δικηγορικό του γραφείο στη σχετική ανακοίνωση, είχε προειδοποιήσει εξ αρχής πως «εφόσον συνεχιστούν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τους συνεργούς τους θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε», ενώ αναφέρει πως κάποιες εκπομπές είχαν φτάσει στο σημείο να προτείνουν δικηγόρους στην οικογένεια της κατηγορούμενης ώστε να επωφεληθούν από αυτό.

Στη συνέχεια αναφέρεται πως έχουν ζητήσει «από τις τηλεοπτικές εκπομπές των κ.κ. Στεφανίδου και Κουτσελίνη, τα links των εκπομπών, ώστε να απομαγνητοσκοπήσουμε και απομαγνητοφωνήσουμε τα όσα έχουν συμβεί και όσα έχουν λεχθεί σε αυτές και ακολούθως, αφού προσωποποιήσουμε τις συμπεριφορές, θα υποβάλουμε μηνύσεις και θα καταθέσουμε αγωγές σε οιονδήποτε έχει παραβεί το νόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να αποζημιώσει την κα Πισπιρίγκου».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την Ρούλα Πισπσιρίγκου: 

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον τη συνέχιση αυτού του λαϊκού δικαστηρίου από ασχέτους με τη νομική επιστήμη ανθρώπους και δημοσιογράφους που πλουτίζουν από τα κοινωνικά δράματα, καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητος της κας κατηγορουμένης, δημοσιοποιούν παράνομα και εντελώς επιλεκτικά στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία παρανόμως τους παρέδωσαν δικηγόροι και παράγοντες της Δικαιοσύνης και ότι εφόσον συνεχιστούν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τους συνεργούς τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ακόμη και δικηγόρους να συστήνουν στη δυστυχή και άπειρη κατηγορουμένη και την οικογένεια της, για να έχουν την αποκλειστικότητα εμφανίσεως των δικηγόρων στις εκπομπές τους και την αποκλειστικότητα του περιεχομένου της δικογραφίας, θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε.


Ήδη, ζητήσαμε από τις τηλεοπτικές εκπομπές των κ.κ. Στεφανίδου και Κουτσελίνη, τα links των εκπομπών, ώστε να απομαγνητοσκοπήσουμε και απομαγνητοφωνήσουμε τα όσα έχουν συμβεί και όσα έχουν λεχθεί σε αυτές και ακολούθως, αφού προσωποποιήσουμε τις συμπεριφορές, θα υποβάλουμε μηνύσεις και θα καταθέσουμε αγωγές σε οιονδήποτε έχει παραβεί το νόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να αποζημιώσει την κα Πισπιρίγκου.

Λυπούμεθα που πρέπει να προβούμε σε αυτές τις ενέργειες, αλλά τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, αλλά και εμείς, οι συνεργάτες του, είχαμε τοποθετηθεί ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που ανετέθη στο δικηγορικό μας γραφείο αυτή η πολύ δύσκολη υπόθεση.

Υ.Γ. Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουν ότι αυτά τα οποία είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις δικαστικές αποφάσεις και τα λαϊκά δικαστήρια θα γίνουν πράξη και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί αυτό που συνέβη με την υπόθεση Λιγνάδη, που επί 18 μήνες η ελληνική κοινωνία βομβαρδιζόταν με ψέματα και γελοιότητες και όταν εξεδόθη η δικαστική απόφαση, κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν να μεταβάλλουν την τακτική δικαιοσύνη σε θεατρικές παραστάσεις και λαϊκά δικαστήρια.