Latest News

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Καταγγελία-σοκ 16χρονης για ομαδικό βιασμό σε σπίτι φίλου της -«Ξύπνησα με φρικτούς πόνους, είδα 4 προφυλακτικά στο πάτωμα»

Ομαδικό βιασμό σε σπίτι φίλου της, κατήγγειλε μια 16χρονη...

Η 16χρονη είχε ενημερώσει τους γονείς της ότι θα κοιμόταν το βράδυ στο σπίτι μίας φίλης της.στις 20 Αυγούστου,

Εκεί φέρεται να συνάντησε τον 19χρονο, ο οποίος μετέφερε τα δυο κορίτσια σε σπίτι με άλλα 4-5 άτομα.

Στην καταγγελία της, η 16χρονη υποστηρίζει ότι κατανάλωσε δύο ποτά και στη συνέχεια αισθάνθηκε δυσφορία.

Όπως ισχυρίζεται, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας είχε φρικτούς πόνους ενώ θυμάται να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Η 16χρονη λέει πως επειδή δεν είχε δυνάμεις να σηκωθεί και να αποχωρήσει από το σπίτι, ξάπλωσε εκ νέου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ξύπνησε το πρωί στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς. Στη συνέχεια επέστρεψε στην οικία της όπου ενημέρωσε τους γονείς της.

Ακολούθησε καταγγελία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατά την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν στοιχεία που παραπέμπουν σε βιασμό.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται πως η υπόθεση αφορά σε ομαδικό βιασμό καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές της 16χρονης, το πρωί που έφυγε από το σπίτι θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά κάτω στο πάτωμα.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τόνισε πως σε τέτοιες περιπτώσεις σημαντικό είναι να προστρέχουμε άμεσα σε ιατροδικαστή.

«Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα», τόνισε.