Latest News

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ στη Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης επειδή τον απέρριψε ερωτικά

 
Συνελήφθη 16χρονος στη Λάρισα μετά από καταγγελίες δύο 15χρονων, καθώς κατηγορείται πως έσβησε τσιγάρο στο γόνατο της μίας επειδή τον ...απέρριψε ερωτικά. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία, όπως συνηθίζουν. Στην κοινή παρέα βρέθηκε και ο 16χρονος ο οποίος αφού εκδήλωσε ερωτικό ενδιαφέρον για τη μία 15χρονη η οποία τον απέρριψε, στράφηκε στην άλλη. 

Όταν και η δεύτερη 15χρονη αρνήθηκε να ενδώσει, άρχισε να απειλεί πως θα έσβηνε τσιγάρο πάνω της, χειρονομώντας άσεμνα. Και πράγματι, όπως καταγγέλλουν τα κορίτσια, ο 16χρονος κατέληξε να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο γόνατο της έφηβης, προκαλώντας της μικρό έγκαυμα. 

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και έπειτα το κατήγγειλαν στην αστυνομία που συνέλαβε τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της μιας κοπέλας. 

Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τού νεαρού μαθητή.