Latest News

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Στην αντεπίθεση η Σάνα Μαρίν για το βίντεο από το πάρτι: Χόρεψα, τραγούδησα, διασκέδασα, όπως οι συνομήλικοί μου [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Σάνα Μάριν εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη δημοσιοποίηση βίντεο που τη δείχνουν να διασκεδάζει σε πάρτι, ενώ τόνισε πως δεν έκανε τίποτα παράνομο, πέρα από το να διασκεδάσει όπως οι άνθρωποι της... ηλικίας της. 

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δέχθηκε επικρίσεις μετά τη διαρροή των βίντεο, στα οποία μαζί με άλλους ανθρώπους διασκεδάζει, κατά τα φαινόμενα σε ιδιωτική κατοικία. Βουλευτής του Κόμματος του Κέντρου- που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό- όπως και η αντιπολίτευση κάλεσε τη Μάριν να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα. 

«Είμαι απογοητευμένη που δημοσιοποιήθηκαν τα βίντεο. Πέρασα ένα βράδυ με φίλους. Διασκέδασα, αρκετά άγρια, ναι. Χόρεψα και τραγούδησα», δήλωσε η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας.  

«Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, ή όποιας άλλης ουσίας πέρα από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα, διασκέδασα και έκανα απολύτως νόμιμα πράγματα», υπογράμμισε. Συμπλήρωσε ότι ποτέ δεν έχει βρεθεί σε κατάσταση που να είδε ή να ξέρει ότι άλλοι άνθρωποι έκαναν χρήση ναρκωτικών και τόνισε ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει. 

«Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο που τον περνώ με τους φίλους μου. Ουσιαστικά ό,τι κάνουν πολλοί συνομήλικοί μου», δήλωσε η Σάνα Μάριν και συμπλήρωσε ότι δεν θα αλλάξει συμπεριφορά. «Θα συνεχίσω να είμαι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν μέχρι τώρα και ελπίζω αυτό να γίνει αποδεκτό», τόνισε.