Latest News

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Τους διέκοψε την ώρα που ερωτοτροπούσαν στον δρόμο και αυτοί την… εκδικήθηκαν


 Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε δρόμο της Ιθάκης και συγκεκριμένα κάτω από το σπίτι μιας γυναίκας...

Ένα ζευγάρι προκάλεσε ζημιές στο μηχανάκι μίας γυναίκας γιατί τους διέκοψε την ώρα που… ερωτοτροπούσαν κάτω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από το εξοχικό της στο νησί.

Όπως είπε, ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Βγήκε στο μπαλκόνι, τούς παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να απομακρυνθούν, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο. Μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα σε ένα στενό. Όμως, οι φωνές τους ξεσήκωσαν την γειτονιά.

Η γυναίκα τους φώναξε και δήλωσε πως θα φέρει την αστυνομία. Το ζευγάρι έφυγε άρον άρον μιας και φοβήθηκαν για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να την… τιμωρήσουν για τη «διακοπή» της ερωτικής τους συνεύρεσης.

Πήραν εκδίκηση

Έτσι αρκετή ώρα αργότερα και αφού πίστεψαν πως όλοι κοιμόντουσαν, γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέφτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν κλπ.

Κάποιος από τη γειτονιά τους είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και με βάση τις περιγραφές του η γυναίκα κατάλαβε ποιοι ήταν. Δεν υπέβαλε μήνυση αφού θεωρεί βέβαιο πως… η Αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει.