Latest News

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Βλέπουν «κίνηση Δένδια» στο Μέγαρο Μαξίμου!

 
Επιστροφή στην κανονικότητα του επιτελικού κράτους, έπειτα από την ολική επαναφορά του υπουργού επικρατείας, ο οποίος πλέον είναι πάλι το πρώτο βιολί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να του αφήνει ένα λευκώ την... διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, επαναλειτουργούν πάλι οι δίαυλοι επικοινωνίας με αρκετά πρόσωπα των ΜΜΕ, οι οποίοι είχαν σιγήσει μετά την περιθωριοποίηση του Γιώργου Γεραπετρίτη. 

Ο υπουργός επικρατείας λοιπόν είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να παραμείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχηγός της Ν.Δ., αφού πλέον μία επόμενη πρωθυπουργική θητεία υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατον να επιτευχθεί.

Ξεκίνησαν λοιπόν πάλι τα τηλέφωνα και η ανταλλαγή πληροφοριών από δημοσιογράφους που ανήκουν στον στενό κύκλο του υπουργού επικρατείας, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος είχε ισχυριστεί από το βήμα της Βουλής ότι ουδέποτε είχε προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους των ΜΜΕ! Δυστυχώς, ο ισχυρισμός του αυτός είχε καταρρεύσει μετά την αποκάλυψη των προσωπικών σχέσεων που διατηρούσε με τον Μένιο Φουρθιώτη και τις στενές σχέσεις που διατηρεί εώς και σήμερα με τον Γιάννη Κουρτάκη.

Ισχυρό όμως είναι και το δίκτυο Μαξίμου εντός των τηλεοπτικών καναλιών, με πρόσωπα μάλιστα που δεν φαντάζεται καν η ιδιοκτησία τους!

Από ένα τέτοιο «βαθύ λαρύγγι» λοιπόν έφτασε στο μέγαρο η πληροφορία ότι ισχυρός άνδρας πανελλαδικού καναλιού επικοινωνεί με βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., προκειμένου να τους «ενημερώσει» ότι η επόμενη μέρα της παράταξης θα βρει στο τιμόνι της το Νίκο Δένδια. Καλώντας τους μάλιστα να συστρατευτούν, προκειμένου να σωθεί η παράταξη από έναν πιθανό μετεκλογικό όλεθρο, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί πάλι στο τιμόνι της χώρας.

Έπειτα από αυτή την πληροφορία, μάλλον θα μπούμε πάλι να ξεφυτρώνουν παραπολιτικά σχόλια εις βάρος του υπουργού εξωτερικών, σε «γνωστά» ΜΜΕ, που στο παρελθόν είχαν απόλυτη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.