Latest News

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Στον ανακριτή ο πρώην παίκτης ριάλιτι- «Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου», λέει από το Δαφνί


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο πρώην παίκτης ριάλιτι στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 1,5 εκατομμύρια ευρώ...

Ο 34χρονος νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την έφοδο με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου, ενώ φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος, ζητώντας συγχώρεση από το Θεό.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους», φέρεται να δήλωσε μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

 

Ψάχνουν τη διαδρομή χρημάτων & ναρκωτικών 

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή των χρημάτων αλλά και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή, γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Σήμερα το πρωί, αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή, που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε στο αυτοκίνητό του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του 34χρονου, μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως «δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο ''Δαφνί''. Ο ίδιος ένιωσε τη θέληση, ενδεχομένως είχε φορτιστεί ψυχολογικά ή ήθελε να φύγει από πάνω του το πέπλο των ναρκωτικών».

«Θα αποδείξουμε πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού είναι νόμιμο και προέρχεται από την οικογένειά του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, o 34χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς, όταν τον ρώτησαν που βρήκε τα χρήματα παραδέχθηκε πως προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια αλλά και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή.

Ο δικηγόρος του 34χρονου τόνισε πως «πράγματι η αστυνομία λέει πως προέρχονται από ναρκωτικά, ωστόσο εμείς αύριο θα μαζέψουμε όλες τις αποδείξεις για ένα μεγάλο μέρος του ποσού, του οποίου φαίνεται η νόμιμη προέλευση, είτε από αγοραπωλησίες είτε από χρήματα της ίδιας της οικογένειας του».

«Ο εντολέας μου παραδέχεται πως ένα κομμάτι του ποσού είναι από διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο το μεγαλύτερο κομμάτι θα δικαιολογηθεί. Η οικογένεια του εντολέα μου έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Δεν είναι τυχαίο που δόθηκε κατευθείαν εντολή να εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική, δηλαδή συνήθως οι έμποροι ναρκωτικών κρατούνται από την αστυνομία, ενώ εδώ έχουμε κράτηση για ψυχιατρικούς λόγους, που μάλλον προέρχονται από την εξάρτηση του στα ναρκωτικά» τόνισε.