Latest News

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Αυτοκτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο: «Κατονόμασε τοκογλύφο σε σημείωμα»- Νέα στοιχεία

 
Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία στη Σκιάθο, ο οποίος φέρεται να κατονόμασε τοκογλύφο σε σημείωμα ...που άφησε.

Ο 55χρονος, αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο στις τράπεζες, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του, στη συνέχεια απευθύνθηκε σε τοκογλύφο.

Στο σημείωμα που άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάζει τον τοκογλύφο και τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του μαζί με τις τράπεζες.

Η αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνες σε συνεργασία με την εισαγγελία, που έδωσε εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο 55χρονος είναι υπαρκτό και ποια η δράση του.


Την ίδια στιγμή, επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 55χρονο, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει στο σημείωμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα σε ανάγκη, αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «δεν έχει απασχολήσει» τις αρχές.

«Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους», είπε επαγγελματίας με μεγάλη δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο καθώς ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση δεν δικαιολογείται να διαχειρίζεται στην αγορά μεγάλα ποσά. Οι καταθέσεις που θα ληφθούν αφορούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του 55χρονου και συνεργάτες του στον επαγγελματικό τομέα.

Συγγενείς του επιχειρηματία από τη Σκιάθο, σε καταθέσεις που έδωσαν, υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, ενώ άγνοια φέρεται να δήλωσαν και η σύζυγος με τις αδελφές του, προσθέτοντας πως δεν γνώριζαν ούτε για την εμπλοκή με τοκογλύφο.