Latest News

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Ο Γ. Ελ Αραμπί έσωσε την «παρτίδα» λίγο πριν το φινάλε

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ολυμπιακός χάρη στον… πιστολέρο του! Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε και... συγκεκριμένα στο 86′, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν όρθιοι απέναντι στη Σλόβαν (1-1) και πήραν ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς στην Μπρατισλάβα σε μία εβδομάδα.

Έδειξε σφυγμό στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός χάρη στην είσοδο των Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Αραμπί, με τους Μασούρα, Μαντί Καμαρά να αποδοκιμάζονται κατά την αλλαγή τους.

Ντεμπούτο για τον Κορμπεράν, ο οποίος δεν είναι… μάγος και δεν μπορούσε να αλλάξει και πολλά σε δύο ημέρες στον πάγκο των Πειραιωτών, με τον Ισπανό τεχνικό να προσπαθεί κυρίως να κάνει πιο συμπαγή την ομάδα του και να την φτιάξει κυρίως ανασταλτικά, αφού δημιουργικά ο Ολυμπιακός έκανε λίγα πράγματα.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, το σκορ δεν άλλαξε, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έσωσε την βραδιά και πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα στην Μπρατισλάβα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Κούντε, Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ, Τικίνιο.

ΣΛΟΒΑΝ: Τσόβαν, Πάουσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζμράλ, Κακβετάτζε, Μπαρσεγκιάν, Γκριν.