Latest News

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Tα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται

 «Φύγε εσύ, έλα εσύ» είναι η φράση που ακούγεται αυτές τις ημέρες ...στον Σκάι!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στην πρωινή ζώνη του σταθμού του Νέου Φαλήρου, καθώς, όπως φαίνεται, έρχονται πολλές αλλαγές την επόμενη σεζόν στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Ο Ακης Παυλόπουλος είναι η νέα άφιξη στον Σκάι, με το βασικό σενάριο να τον θέλει να αναλαμβάνει την πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού τις καθημερινές, με παρτενέρ του τη δημοσιογράφο Λένα Φλυτζάνη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παραλαμβάνει ο Δημήτρης Οικονόμου, αμέσως μετά όμως ξεκινούν τα… προβλήματα.

Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου θέλει να αναλάβει δική της εκπομπή στις 10.00, ο Σκάι, ωστόσο, δεν επιθυμεί να της δώσει αυτή την ευκαιρία, χωρίς τηλεοπτικό ταίρι, ειδικά στην προεκλογική περίοδο. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο σταθμός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω σε αυτό το θέμα. Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησαν οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1, που επιθυμεί να είναι δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη την επόμενη σεζόν, στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα».

Στον κανάλι παραμένουν και θα αξιοποιηθούν οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή για το πού θα τοποθετηθούν τελικά. Στη ζώνη από τις 12.00 έως τις 14.00 δεν θα βλέπουμε πια την Iωάννα Μαλέσκου, ωστόσο αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις με πρόσωπα εκτός καναλιού, και άνδρες και γυναίκες, για ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Αν δεν τελεσφορήσουν, τότε το σενάριο επέκτασης της ενημέρωσης μέχρι τις 14.00 μοιάζει πιθανό.

Πολλά τα ερωτήματα και για το Σαββατοκύριακο. Ο μόνος που θα παραμείνει στη θέση του είναι η σταθερή αξία που λέγεται Γιώργος Αυτιάς, στη ζώνη 06.00 με 10.00. Από εκεί και μετά όλα είναι ρευστά. Με τον Δημήτρη Καμπουράκη να αποχωρεί για να περάσει, όπως φαίνεται, στην πολιτική και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα να αποχωρούν και αυτοί, τα κενά είναι πλέον πολύωρα στο πρόγραμμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για το Σαββατοκύριακο, ενώ και η Αφροδίτη Γραμμέλη συζητά με τον σταθμό για την ίδια ζώνη. Επιπλέον, στα Σαββατοκύριακα θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Νίκου Στραβελάκη, αλλά και η άφιξη, όπως ακούγεται, του Γιάννη Παπαδόπουλου στα δελτία, από το Open, χωρίς ωστόσο το κανάλι του Σαββίδη να έχει πει την τελευταία του κουβέντα.