Latest News

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Survivor 5 : Ο Μαρτίκας δίνει στεγνά την Βρισηίδα [ΒΙΝΤΕΟ]

 Και ενώ το twitter έλεγε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου προσποιείται πως είναι ερωτευμένη με τον Σπύρο Μαρτίκα, τελικά αποδεικνύεται το...

αντίθετο.

Στο σημερινό (25/5) επεισόδιο του Survivor 5, θα τους δούμε όχι μόνο να χωρίζουν αλλά και ο φαρμακοποιός να την ξεφτιλίζει κάνοντας μια αποκάλυψη.

Η ρήξη στη σχέση τους ήρθε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όπου τσακώθηκαν την ώρα του αγωνίσματος λόγω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που επιτέθηκε σε όλη την ομάδα του αλλά περισσότερο στον Άρη Σοϊλέδη. Το γεγονός πως τον έχουν σαν αρχηγό τον ενοχλεί πάρα πολύ.

Μάλιστα, απόψε θα τον δούμε να λέει στις κάμερες πως όλοι οι παίκτες πριν κάνουν κάτι είτε στην καλύβα είτε στο αγώνισμα πρέπει πρώτα να τον ρωτάνε, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να κάνει γιατί δεν του αρέσει. Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν συνεχίζει να παίρνει το μέρος του, παρόλο που προχθές τον έκραζε άσχημα.

Και ενώ στο αγώνισμα για την επικοινωνία θα ενωθούν ακόμη και όσοι έχουν τσακωθεί, αφού έχει έπαθλο επικοινωνία που είναι πολύ σημαντικό (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει), στο συμβούλιο του νησιού θα γίνει το έλα να δεις.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η σχέση του με την Βρισηίδα αφού όπως φαίνεται την ήθελε μονάχα για να παίρνει πληροφορίες, θα την ξεφτιλίσει, λέγοντας πως μαζί με την Ασημίνα καταστρώνουν σχέδια για να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Άρη Σοϊλέδη.

Προφανώς και οι δυο συμπαίκτριες θα το αρνηθούν, ενώ η Βρισηίδα θα ξεσπάσει σε κλάματα, με τον φαρμακοποιό να λέει με ύφος πως "σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω", εννοώντας πως του τα έχει πει όλα η ίδια...

Το 25/5 trailer του Survivor 5