Latest News

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ξαφνικά… βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Ξεχασμένο στα εργαστήρια του
 Καραμανδάνειου Νοσοκομείου βρέθηκε ένα φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, την οποία η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε χορηγώντας της ,,,

μεγάλη δόση κεταμίνης.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες, με την κοινωνία να ζητάει απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας, κανένας δεν είχε προσέξει έως τώρα ότι υπήρχε ένα φιαλίδιο με το αίμα του παιδιού στα εργαστήρια!

Το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε, αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στην υπόθεση για το τι συνέβαινε με την υγεία του παιδιού προτού πάθει την πρώτη ανακοπή, καθώς πρόκειται για αίμα που είχε ληφθεί προτού μείνει τετραπληγική η 9χρονη. Το αίμα είχε παρθεί από το παιδί για εξετάσεις μετά την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι  η ύπαρξη του φιαλιδίου έγινε γνωστή μήνες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για τον θάνατο της 9χρονης αλλά και όλων όσων ακολούθησαν με την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων «δεν είναι απαραίτητα ένα αρνητικό γεγονός, καθώς στην αρχή της υπόθεσης ήταν λίγοι εκείνοι που επιθυμούσαν να μιλήσουν ανοιχτά. Το γεγονός ότι η υπόθεση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, σημαίνει ότι το νοσοκομείο ερεύνησε τις αποθήκες του για να δει εάν υπάρχει βιολογικό υλικό που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες, και έτσι εντόπισε το φιαλίδιο».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, δεν αποκλείεται να ασκηθεί και συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, για απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας και τον Απρίλιο του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι σε λιγότερο από ένα μήνα μετά τον αιφνίδιο θάνατο της έξι μηνών μικρής της αδερφής, Ίριδας, η Τζωρτζίνα εισήχθη στις 8 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Η μητέρα της τότε είχε αναφέρει ότι η 9χρονη είχε σπασμούς, οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις.