Latest News

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Στον ''αέρα'' η υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στον Πειραιά


Στον ''αέρα'' φαίνεται να είναι  υποψηφιότητα του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Πειραιά, καθώς διαρροές από το Μαξίμου λένε ότι δεν έχει κλειδώσει ακόμα και βρίσκεται υπό συζήτηση και... όλα παίζονται.

 Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως από κρυφές δημοσκοπήσεις  εμφανίζει υψηλά ποσοστά αρνητικής γνώμης από τους ψηφοφόρους δυσκολεύοντας την εκλογή του στην Α' Πειραιώς. 

Ετσι, ο Γεραπετρίτης λέγεται πως μπορεί να μην είναι κάπου υποψήφιος και κλίνει όλο και περισσότερο προς την απόφαση επιστροφής στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα.

Πάντως, άσπονδοι φίλοι του μη εκλεγμένου υπουργού Επικρατείας υποστηρίζουν ότι φοβάται πως δε θα εκλεγεί στον Πειραιά, καίτοι έχει φροντίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά στο στάδιο «Καραϊσκάκης» -καθώς τα «ολυμπιακά» αισθήματα είναι σχεδόν… προαπαιτούμενο για να προσεγγίσει κάποιος υποψήφιος τους πειραιώτες ψηφοφόρους.

Μάλιστα, λένε πως “θολώνει τα νερά” και προετοιμάζεται διακριτικά για την υποψηφιότητά του στον Πειραιά, όπου το τελευταίο καιρό προσπαθεί να λύνει  προβλήματα και να ικανοποιεί αιτήματα ψηφοφόρων, κοινώς ρουσφέτια...

Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Στην πρώτη περιφέρεια του Πειραιά ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Κωσταντίνος Κατσαφάδος είναι μακράν πρώτος σύμφωνα με τις έρευνες που του δίνουν κυριαρχία.  Ακολουθεί ο ''στρατηγός''  Νικόλαος Μανωλάκος, ο οποίος στις εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί σχετικά άνετα με μόλις τρεις βδομάδες προεκλογικό αγώνα. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι ξεκινάνε περίπου από την ίδια αφετηρία και άρα εκεί ο αγώνας αναμένεται ενδιαφέρον. 

Σημειώμεται ότι στην Α' Πειραιά με την απλή αναλογική η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να εκλέξει δύο με τρεις βουλευτές χάνοντας σίγουρα τους επιπλέον δύο με τρεις που έχει τώρα.