Latest News

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Η Χερντ ισχυρίστηκε πως ο Ντεπ είχε παραισθήσεις - Η απάντηση για τα περιττώματα στο κρεβάτι

 
Συνεχίστηκε η κατάθεση της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, απαντώντας  σε καταγγελίες του ηθοποιού ενώ  επανέλαβε τα περί κακοποίησης από... πλευράς του. 

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως τους τελευταίους μήνες του γάμου τους, ο Ντεπ είχε παραισθήσεις και είχαν παρέλθει οι μέρες της νηφαλιότητάς του. 

«Μιλούσε σε άτομα που δεν ήταν στο δωμάτιο» είπε. «Ήταν τρομακτικό. Δεν μου ήταν σαφές εάν ήταν θυμωμένος μαζί μου ή εάν ήταν πεπεισμένος πως ο άνδρας που έλεγε ότι με είδε μαζί, ήταν στο δωμάτιο» συμπλήρωσε. 

Αναφέρθηκε, ακόμα, στην πρώτη φορά που, όπως ισχυρίστηκε, κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της σωματικά. Υπήρξε, ωστόσο, μία διαφοροποίηση ως προς το πότε σημειώθηκε αυτό. 

«Είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να ξεχάσει ότι και η αρχή (σ.σ. της σχέσης) ήταν βίαιη και χαοτική». Όπως είπε, τον αμφισβήτησε για ένα από τα τατουάζ του και εκείνος την χαστούκισε. Αρχικά είχε αναφέρει ότι συνέβη το 2013, αλλά τελικώς σημείωσε πως έγινε το 2012. Εξήγησε πως είχε μπερδευτεί γιατί δεν ήθελε να πιστέψει ότι η κακοποίηση είχε αρχίσει από τόσο νωρίς στη σχέση τους. 

Η Χερντ είπε στο δικαστήριο πως είχε πέσει θύμα τόσο σωματικής όσο και σεξουαλικής κακοποίησης πριν και μετά τον σύντομο γάμο της με τον Ντεπ. Ο ίδιος, βέβαια, έχει αρνηθεί όλες τις σχετικές καταγγελίες. 

Παράλληλα, η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε αφήσει περιττώματα στο κρεβάτι που μοιράζονταν, μετά από έναν καυγά μεταξύ τους. Όπως είπε, τα είχε κάνει το σκυλάκι τους, που είχε εντερικά προβλήματα από την περίοδο που είχε καταναλώσει, κατά λάθος, μαριχουάνα που ανήκε στον ηθοποιό. 

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες της Χερντ με τα τραύματα που καταγγέλλει πως της προκάλεσε ο Ντεπ στο πρόσωπο. Υπήρχαν κόκκινα σημάδια και πρήξιμο. 

Η έδρα είδε και βίντεο με τον ηθοποιό να βάζει ένα μεγάλο ποτήρι κρασί και να κοπανάει τα ντουλάπια της κουζίνας, ενώ η Χερντ φέρεται να επιχειρούσε να καταλάβει τον λόγο που ήταν θυμωμένος.