Latest News

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

«Ευαγγελισμός»: Ασθενής καταγγέλλει νοσηλευτή για σεξουαλική επίθεση

 Νεαρός ασθενής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια εξετάσεων, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ...από νοσηλευτή.

Η υπόθεση διερευνάται ήδη από την αστυνομία ενώ σύμφωνα με το protothema.gr, καθώς ο νεαρός, κάτοικος Θεσσαλονίκης, σε κατάσταση σοκ, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνδρα, δίνοντας πλήρη περιγραφή του ατόμου και λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο νεαρός στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 22χρονος κατά το διάστημα 13:00-14:00 μετέβη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Εκεί, τον πλησίασε ένας νοσηλευτής, του οποίου το μικρό όνομα έχει δώσει στις αρχές, και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Ο νεαρός, αντέδρασε και μόλις κατάφερε να συνέλθει, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια νοσηλευτική υπηρεσία του Ευαγγελισμού έχει κληθεί να προσκομίσει στο ΑΤ Συντάγματος το πρόγραμμα της πρωινής βάρδιας της Τρίτης 17 Μαΐου με όλους τους εργαζόμενους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).