Latest News

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ρέι Λιότα – Η πρώτη ανάρτηση της αρραβωνιαστικιάς του μετά τον θάνατό του: «Ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα» [ΕΙΚΟΝΑ]

 Tην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Ρέι Λιότα έκανε η αρραβωνιαστικιά του... Τζέισι Νίτολο.

Ο Ρέι Λιότα πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του ενώ βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Dangerous Waters» παρότι δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η αγαπημένη του μέχρι στιγμής τηρούσε σιγή ιχθύος και δεν είχε κάνει την παραμικρή αναφορά στον θάνατο του ηθοποιού, που συγκλόνισε το Χόλιγουντ. Ωστόσο, τώρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα συναισθήματά της.

«Η ζωή μου τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν τίποτα λιγότερο, παρά πραγματικά μαγική. Ο Ρέι κι εγώ μοιραζόμασταν μια βαθιά αγάπη, την οποία θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα. Γελούσαμε καθημερινά κι ήμασταν αχώριστοι. Η χημεία μας ήταν τόσο άγρια, αλλά με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν για ‘μένα τα πάντα στον κόσμο και δεν χορταίναμε ο ένας τον άλλο. Είχαμε αυτό το είδος αληθινής αγάπης, που ονειρεύονται όλοι. Ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ και μέσα του και έξω», έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας.