Latest News

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Της υποσχέθηκε δουλειά και τελικά τη βίασε και την εξέδιδε

 
Εκμεταλλεύτηκε την αδύναμη στιγμή στην οποία βρισκόταν. Η απόγνωση την οδήγησε στο να ...τον εμπιστευτεί.

Μια 35χρονη ήταν χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα και χωρίς σπίτι. Με το πρόσχημα  ότι θα την βοηθήσει δέχτηκε να συναντήσει 41χρονο άντρα  και πήγαν μαζί στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Με την απειλή όπλου ο 41χρονος την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Σαν να μην αρκούσε αυτό εξέδωσε, την 35χρονη έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο.

Οι συντονισμένες και άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη του 41χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, παράνομης κατακράτησης, εμπορίας ανθρώπων, βιασμού, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, παράνομης οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα στο σπίτι του  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα με 9 πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή κονιορτοποίησης (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.