Latest News

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών με το πλήθος να μετρά… χτυπήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

 Σε ρινγκ μετέτρεψαν το κέντρο της Κηφισιάς δύο ανήλικα κορίτσια καθώς αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με κλωτσιές και μπουνιές. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες από το video που προβλήθηκε την Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πραγματικά είναι αδιανόητες και σοκαριστικές.

Σε κεντρικότατο σημείο της Κηφισιάς, τα δύο νεαρά κορίτσια άρχισαν να χτυπούν βίαια η μία την άλλη, χωρίς κανείς από το πλήθος που είχε μαζευτεί γύρω τους να παρεμβαίνει.

Αντιθέτως, οι περισσότεροι κατέγραφαν με τα κινητά τους το περιστατικό, λες και επρόκειτο για κάποιο show.

Σε κάποια στιγμή κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό φωνάζει «άσσος-δύο», σαν να μετρούσε πόσα χτυπήματα κατάφερνε η μία στην άλλη και μετρούσε ποια κερδίζει.

Το επεισόδιο στο κέντρο της Κηφισιάς εν τέλει έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παιδιά που βρέθηκαν εκεί μίλησαν στην κάμερα του Star λέγοντας ότι το είδαν αλλά δεν επενέβησαν φοβούμενα ότι θα εμπλακούν και εκείνα στον ξυλοδαρμό, ενώ στο ρεπορτάζ μεταφέρθηκαν και οι ισχυρισμοί άλλων νεαρών που υποστήριξαν ότι φοβούνται να εμπλακούν σε τέτοια περιστατικά, να χωρίσουν δηλαδή δύο άτομα που τσακώνονται, γιατί μπορεί και οι ίδιοι στη συνέχεια να γίνουν στόχος.

«Όποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ένας νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό. «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκαλώνει και υπακούει», πρόσθεσε.

Άλλο παιδί προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δημιουργούνται τέτοια σκηνικά, ανέφερε ότι το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι πρόσφατα 16χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Κηφισιά από παρέα που του ζήτησαν το καπέλο του και εκείνος δεν το έδωσε.