Latest News

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία - Ο υποψήφιος για αποχώρηση

 To πάρτι της ένωσης στο Survivor ολοκληρώθηκε και οι Κόκκινοι και οι Μπλε ρίχνονται από σήμερα και πάλι στις μάχες, ώστε να αποφύγουν την αποχώρηση τους, καθώς και αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά η διαδικασία... της αποχώρησης.

Η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Τρίτη, αφού από τη Μεγάλη Τετάρτη το Survivor σταματά την προβολή του λόγω Πάσχα.

Τι θα ανακοινώσει ο Λιανός σήμερα;

Όχι κάτι φοβερό και τρομερό. Θα τους πει τα στατιστικά τους. Ποια είναι η αγωνιστική κατάσταση των παιχτών.

Για να θυμηθούμε και τα αγωνιστικά των παιχτών

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την απόδοση των παιχτών την προηγούμενη εβδομάδα.

MVP 16ης εβδομάδας

Κόκκινη ομάδα:

Σταυρούλα 85,7% (15/17,5) • Γιώργος Κατσαούνης 84,6% (11/13)

Μπλε ομάδα:

Γιώργος Ταλάντσεβ 56,7% (10,5/18,5) • Θωμαΐς Εμμανουηλίδου 53,3% (8/15)

Πρώτη Ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν την πρώτη μεγάλη μάχη τους μετά την Ενωση για την κατάκτηση της νίκης στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, ώστε να αποφύγουν τη… μετάβαση στο Συμβούλιο του Νησιού για την επώδυνη διαδικασία ψηφοφορίας παίκτη προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε, πως προερχόμαστε από την εβδομάδα που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες και οι Κόκκινοι έχασαν παίκτη με την αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου.

Κόκκινοι ή Μπλε θα πανηγυρίσουν απόψε;

Σύμφωνα με διαρροές,  oι Μπλε, λοιπόν, είναι η ομάδα που κατακτά τη νίκη απόψε και την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιό τους για αποχώρηση.

Υποψήφιος προς αποχώρηση

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Ναυσικά και από την ψηφοφορία βγήκε υποψήφιος ο Κατσαούνης με πέντε ψήφους.