Latest News

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Μοντέλο της Vogue ομολόγησε ότι σκότωσε τον βίαιο σύζυγό της, που της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Μοντέλο της Vogue ομολόγησε ότι σκότωσε τον βίαιο σύζυγό της, που της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι...

Ένας καυγάς της 27χρονης Lillia Sudakova, μοντέλο της Vogue με τον 28χρονο σύζυγό της Sergey Popov οδήγησε σε φόνο, με την ...Sudakova να ομολογεί πως έκανε το έγκλημα και να αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 15 ετών, με το νεαρό μοντέλο να υποστηρίζει πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης και πως βρισκόταν σε άμυνα.

Ο 28χρονος, που φέρεται να κακοποιούσε τη σύζυγό του, είχε πάει στο σπίτι τους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μεθυσμένος και μαζί με μια άλλη γυναίκα.

«Την προηγούμενη μέρα ήθελε να κάνουμε σεξ και εγώ αρνήθηκα. Επέστρεψε την επόμενη μεθυσμένος με μια άλλη γυναίκα για να μου δείξει ότι μπορεί να το βρει και αλλού. Πήγα στην κουζίνα, να ετοιμάσω φαγητό. Μου είπε πως κι αυτός ήθελε να φάει αλλά του απάντησα πως μπορούσε να ετοιμάσει μόνος του φαγητό» είπε στις αρχές η Sudakova και συμπλήρωσε: «Από εκείνη τη στιγμή έγινε επιθετικός. Μου επιτέθηκε και ένας φίλος μας τον συγκράτησε. Καθώς εκείνη έκοβε μια ντομάτα με το μαχαίρι, της φώναξε και με άρπαξε ξανά.

  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

3

Καθώς έκοβα μια ντομάτα με ένα κουζινομάχαιρο, μου φώναζε και με άρπαξε ξανά. Προσπάθησα να τον απωθήσω και στον καβγά τον μαχαίρωσα άθελά μου στο στήθος. Είδα αίμα.. Είδα αίμα στο μαχαίρι και στο χέρι μου. Φοβήθηκα ότι θα έπαιρνε το μαχαίρι και θα με μαχαίρωνε μέχρι θανάτου.

Τότε κάλεσα ασθενοφόρο, προσπάθησα να τον συνεφέρω και του έδωσα νερό. Μου είπε (αυτός), “δεν είναι επώδυνο” και πρόσθεσε «συγγχώρεσέ με”.

3

Οι εισαγγελείς όμως λένε ότι τον μαχαίρωσε εσκεμμένα με σκοπό να τον σκοτώσει. «Είχε βάλει την παλάμη του δεξιού του χεριού στον δεξιό της ώμο για να την ηρεμήσει και να επιλύσει τη σύγκρουση», αλλά εκείνη «εσκεμμένα και σκόπιμα» τον αντιμετώπισε και «τον μαχαίρωσε τουλάχιστον μία φορά στο στήθος», αναφέρουν.

Η μητέρα της Irena Sudakova (49 ετών), ισχυρίζεται ότι η κόρη της ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης για πολλά χρόνια και ότι ενεργώντας πάνω σε αυτοάμυνα μαχαίρωσε τον Popov.

3

«Της είχε αρπάξει τα μαλλιά και την κλωτσούσε στα πόδια», είπε, επικαλούμενη έναν μάρτυρα στο διαμέρισμα, προφανώς τον φίλο τους: «Εκείνη τη στιγμή, τον απώθησε μακριά και κατά λάθος τον μαχαίρωσε. Η Λίλια ήταν το θύμα. Βρισκόταν σε αυτοάμυνα».