Latest News

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη γυναίκα με 300 εκατ. followers στο Instagram [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Η Κάιλι Τζένερ στέφθηκε επισήμως βασίλισσα του Instagram καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με...

300 εκατομμύρια followers. 

 

Η 24χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο, που έχει ιδρύσει το brand Kylie Cosmetics, είναι μόλις το δεύτερο άτομο, μετά τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο (388 εκατομμύρια) που αγγίζει τέτοιο νούμερο. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το ίδιο το Instagram, με τον επίσημο λογαριασμό να μετρά 460 εκατομμύρια followers. 

 

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη γυναίκα με 300 εκατ. followers στο Instagram

 

Μέχρι πρότινος, η Αριάνα Γκράντε ήταν η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram. Τον Φεβρουάριο του 2019, η διάσημη τραγουδίστρια είχε βρεθεί στην πρώτη θέση με 146.5 εκατομμύρια followers, εκτοπίζοντας την Σελένα Γκόμεζ. 

 

Το ορόσημο στα social media της Κάιλι Τζένερ έρχεται ωστόσο σε μια περίοδο, στην οποία διατηρεί σχετικά χαμηλό προφίλ τους τελευταίους δυο μήνες. 

 

Η νεαρή σταρ, που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Τράβις Σκοτ, έκανε ένα διάλειμμα από τα social media μετά τον θάνατο 10 θεατών στο Astroworld Festival, στις 5 Νοεμβρίου και επέστρεψε την παραμονή των Χριστουγέννων με μια throwback φωτογραφία της μητέρας της, Κρις Τζένερ. 

 

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη γυναίκα με 300 εκατ. followers στο Instagram

 

Λίγο αργότερα, την Πρωτοχρονιά, δημοσίευσε μια μίνι ανασκόπηση με τα καλά και τα άσχημα της χρονιάς που πέρασε. 

 

«Καθώς πλησιάζει το 2022, σκέφτομαι αυτό το περασμένο έτος και τις ευλογίες που έφερε, αλλά και τις πολλές στενοχώριες», έγραψε σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς της.

 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χρονιά και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μου. Προσεύχομαι  η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με πολλή αγάπη για όλους σας και ελπίζω όλοι να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς», πρόσθεσε. 

 

Η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη γυναίκα με 300 εκατ. followers στο Instagram