Latest News

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Σασμός: Χαμός στο Twitter με τη δολοφονία του Πετρή – Τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο [ΒΙΝΤΕΟ]


 Μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Σασμού το βράδυ ...της Δευτέρας.

Ο Πετρής έπεσε νεκρός από το όπλο του Αστέρη, με τον τελευταίο να βρίσκεται σε απόγνωση για τη δολοφονία που διέπραξε καταλάθος πάνω στον καβγά τους.

Από την άλλη, η Θοδώρα κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της με την ψεύτικη κατάθεσή της μόνο που δεν υπολόγισε πως ο δικός της γάμος θα ήταν εκείνος που θα βαφόταν με αίμα.

Χαμός στο Twitter

Την ίδια στιγμή καταιγιστικά ήταν τα tweets για τη δραματική εξέλιξη της σειράς. Οι χρήστες του Twitter έκαναν λόγο για ένα τέλος που δεν άξιξε στον Πετρή, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο ίδιος προκάλεσε τον θάνατό από την στιγμή που έβγαλε πρώτος το όπλο.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

Από την άλλη, ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο

Από την αρχή της φετινής σεζόν, ο Σασμός έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην τηλεθέαση. Χθες, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, σε ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδιά της, η σειρά σημείωσε μέσο όρο 24,3% στο γενικό σύνολο, 25,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ ήταν πρώτη με διαφορά στο διάστημα (21:00 – 22:45) που βρέθηκε στον αέρα.

Αναλυτικά η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός – 24,3%
Γη της Ελιάς – 20,7%
Survivor – 13,4%
MasterChef – 11,5%
Φάρμα – 4,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός – 25,1%
Γη της Ελιάς – 15,1%
MasterChef – 14,9%
Survivor – 13,5%
Φάρμα – 3,7%