Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Χαμός με το #δικο_σας_συναδελφοι του Χρήστου Δάντη: Το νέο trend στο twitter για τον Μητσοτάκη [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Ο τραγουδιστής και συνθέτης Χρήστος Δάντης εξέφρασε την αντίθεση του στα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και την απαγόρευση της μουσικής στα μαγαζιά εστίασης που δεν επιτρέπει στους μουσικούς να κάνουν ...ζωντανές εμφανίσεις.

Με μια δημοσίευση που σχεδόν τραγουδιέται, ο τραγουδιστής κάνει σαφή την ενόχλησή του για την ανακοίνωση της παράτασης των ισχυόντων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού για μια εβδομάδα. Μεταξύ αυτών, και η απαγόρευση της μουσικής σε εστίαση και διασκέδαση, η οποία ενόχλησε τον Χρ.Δάντη.

Ο Δάντης έγραψε κάποιους στίχους με κομμένη την τελευταία πρόταση «Μας έκλεισες τη μουσική. Μας τρώει το σαράκι. Γι αυτό κ θα στο ξαναπώ ………» υπογράφοντας με ένα «Δικό Σας Συνάδελφοι!».

Βέβαια, σε αυτή τη ζωή η δημιουργικότητα, πάντα θα κερδίζει πόντους και έτσι ο μουσικός, με ένα τετράστιχο, από το οποίο μπορεί να απουσιάζει το γνωστό σύνθημα, αλλά όλοι το συμπληρώσαμε σχεδόν ασυναίσθητα, δεν κέρδισε μόνο καρδούλες, αλλά έφτιαξε ολόκληρο hashtag στο Twitter.

«Μας έκλεισες τη μουσική

Μας τρώει το σαράκι

Γι αυτό και θα στο ξαναπώ

………»

(Δικό Σας Συνάδελφοι)

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
  •  

Αυτή η απλή, λιτή, αλλά καθόλου αδιάφορη ανάρτηση, οι στίχοι του Χρήστου Δάντη γέννησαν δίψα για δημιουργικότητα και άλλους στίχους. Με λίγα λόγια, το hashtag γέμισε τετράστιχα, που καταλήγουν στο «γ@μιέσαι Μητσοτάκη».

Ενδεικτικά: