Latest News

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Survivor: Η παραβίαση κανόνα, η «βαριά» ποινή και τα νέα φιλιά Μυριέλλας – Κατσαούνη

 Πιο κοντά φαίνεται πως ήρθαν και πάλι στο Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ύστερα από μια περίοδο… πάγου στη σχέση τους.

Μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του νησιού, οι δυο παίκτες βρέθηκαν για λίγο και συνομίλησαν, ενώ έξω από την είσοδο του πλατό θυμήθηκαν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους στο νερό ανταλλάσοντας ένα φιλί.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο αντάλλαξα κάποιες κουβέντες όμορφες και συμπαθείς με την Μυριέλλα. Θα τις κρατήσω για μένα και δεν θέλω να πω γιατί κάποια πράγματα είναι για δυο ανθρώπους προσωπικά και δεν λέγονται. Αν πω όμως ότι δεν μου άρεσε που μιλήσαμε, θα είμαι ψεύτης. Μου άρεσε που ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Δεν επέλεξα να έχω συναισθήματα αλλά στα συναισθηματικά δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος όπως έξω γιατί εξαρτάσαι από άλλα άτομα» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης με τη Μυριέλλα Κουρεντή να τονίζει από την πλευρά της ότι κατάλαβε «ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε και έχει καταλάβει ότι παρεξήγησε πρόσωπα και καταστάσεις».

Η παραβίαση κανόνα και η τιμωρία

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσολάκη, καθώς παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor, επιβάλλοντάς του την ποινή να μη συμμετέχει στα τρία επόμενα έπαθλα -είτε φαγητού είτε επικοινωνίας- που θα κερδίσει η ομάδα του.

«Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή.

Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει» τόνισε ο παρουσιαστής του Survivor.