Latest News

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Don't Look Up: Ο σκηνοθέτης απαντά για το νούμερο που οδηγεί σε τηλεφωνικό σεξ


 Ο Άνταμ ΜακΚέι, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Don't Look Up», παραδέχθηκε πως δεν είχε ιδέα ότι ο αριθμός τηλεφώνου που εμφανίζεται στην ταινία είναι πραγματικό νούμερο για... τηλεφωνικό σεξ.

 

Σε μία σκηνή της πολυδιαφημισμένης ταινίας του Netflix με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς και ένα μεγάλο καστ διάσημων ηθοποιών, ο χαρακτήρας του Ντι Κάπριο, ο Ράνταλ Μίντι, παροτρύνει τους Αμερικανούς να καλέσουν έναν αριθμό τηλεφώνου, το 1-800-532-4500.

 

Don't Look Up: Ο σκηνοθέτης απαντά για το τηλέφωνο που οδηγεί σε τηλεφωνικό σεξ

 

Μιλώντας στο Insider, ο ΜακΚέι είπε ότι ήταν «καθαρό ατύχημα» που ο αριθμός είναι τηλεφωνική γραμμή σεξ.

 


«Σκοπεύαμε να φτιάξουμε μια γραμμή για αυτό. Αλλά δεν το σκεφτήκαμε μέχρι το τέλος και δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να πάρουμε δικό μας αριθμό τηλεφώνου, οπότε είναι απλώς ένα τυχαίο νούμερο», είπε. «Σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάζαμε να είναι γραμμή για τηλεφωνικό σεξ. Καθαρό ατύχημα», εξήγησε.

 

Και συνέχισε: «Εκτός κι αν κάποιος στο Netflix το διάλεξε και δεν το ήξερα, δεν έχω ιδέα. Βασικά με τίποτα. Δεν θα το είχαν κάνει επίτηδες». 

 

Στον τηλεφωνικό αριθμό, στην πραγματική ζωή, απαντά μια γυναικεία φωνή που λέει: «Καλώς ήρθατε στην πιο καυτή γραμμή της Αμερικής. Παιδιά, καυτές κυρίες περιμένουν να σας μιλήσουν. Πατήστε 1 τώρα. Κυρίες, για να μιλήσετε με ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς τύπους δωρεάν, πατήστε 2 για να συνδεθείτε».