Latest News

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Τέταρτο διαζύγιο για την Πάμελα Άντερσον

 


Η Πάμελα Άντερσον και ο τέταρτος σύζυγός της, Νταν Χέιχερστ, παίρνουν διαζύγιο... σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες από τα αμερικανικά Μέσα.

 

Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει ότι η σταρ του Baywatch υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στην πατρίδα της, τον Καναδά.

 

Η Άντερσον και η Χέιχερστ ζουν στο σπίτι της στο Βανκούβερ από τότε που παντρεύτηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων του 2020. Τότε η ηθοποιός είχε πει στην Daily Mail ότι ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε να είναι, «στην αγκαλιά ενός άνδρα που με αγαπάει πραγματικά».

 

Η Άντερσον είπε στην Daily Mail ότι το ζευγάρι ερωτεύτηκε ενώ ήταν βρισκόταν σε lockdown λόγω του COVID-19 και την τελετή του γάμου έκανε ένας πάστορας στην περιοχή.

 

Οι δυο τους αντάλλαξαν παραδοσιακούς όρκους αγάπης με την ανθοδέσμη της να περιλαμβάνει μια μπλε ορτανσία, κλαδί ελιάς, τριαντάφυλλα, ευκάλυπτο, μια ορχιδέα και ένα κλωνάρι πεύκου.

 

Δεν υπήρχαν καλεσμένοι στην τελετή λόγω της πανδημίας κάτι που δεν την ενόχλησε καθόλου καθώς όπως είπε «προτιμούσαμε να είμαστε μόνοι μας». Μετά την τελετή, το ζευγάρι απόλαυσε μια διώροφη, σπιτική vegan τούρτα.

 

Ωστόσο, πριν από τον τέταρτο σύζυγό της, η Άντερσον ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τους Τόμι Λι, Κιντ Ροκ και Ρικ Σίμονς.

 

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Άντερσον είχε παντρευτεί και με τον Τζον Πίτερς, αλλά χώρισαν 12 ημέρες αργότερα. Το ζευγάρι δεν υπέβαλε ποτέ τα νομικά έγγραφα για το πιστοποιητικό γάμου του, άρα δεν χρειάστηκε να υποβάλλουν και αίτηση διαζυγίου, όπως επιβεβαίωσε αργότερα η ίδια.

 

Ο γάμος της δε με τον Τόμι Λι, ντράμερ των Mötley Crüe, και συγκεκριμένα η ιδιωτική ταινία πορνό από το γαμήλιο ταξίδι του, που έφτασε να γίνει το πρώτο viral στο πρώιμο ίντερνετ αποτελεί και το θέμα της νέας σειράς του Hulu, Pam & Tommy.

 

Η σειρά, που ονομάζεται «Η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που πουλήθηκε ποτέ», κάνει πρεμιέρα με τα τρία πρώτα επεισόδια την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου, και εβδομαδιαία επεισόδια στη συνέχεια.

 

Τον Μάιο του 2020, η Άντερσον είχε πει στους New York Times ότι ήλπιζε να παντρευτεί άλλη μια φορά στη ζωή της.

 

«Μόνο άλλη μια φορά. Για άλλη μια φορά, σε παρακαλώ, Θεέ μου. Μόνο!» είχε πει.