Latest News

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Ερευνούν κάμερες του ξενοδοχείου- Τοξικολογικές για το περιεχόμενο του ποτού


 Στο υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των εμπλεκόμενων στο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, στρέφονται οι έρευνες των αρχών, προκειμένου διαλευκάνουν... την υπόθεση.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανακριτικών αρχών, που το επεξεργάζονται λεπτομερώς ενώ την ίδια ώρα η 24χρονη επιθυμεί να βοηθήσει με την καταγγελία της στην εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπείας, για το οποίο έχει κάνει λόγο ο συνήγορός της.

 

Κατόπιν έρευνας συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε την ερωτική επαφή, ωστόσο ισχυρίστηκε πως έγινε με συναίνεση της 24χρονης ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα. 

 

Η τοξικολογική θα δείξει τι περιείχε το ποτό της 24χρονης 

 

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει κακοποίηση της 24χρονης όμως τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία ενώ αναμένονται επίσης τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων.

 

Η 24χρονη κατέθεσε ότι το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, πιθανότητα από ουσία που έριξε κάποιος μέσα στο ποτό της και πως όταν ξύπνησε δεν ήξερε ποιος ή ποιοι την είχαν αναγκάσει να ενδώσει σε συνουσία χωρίς την θέληση της με ένα ή περισσότερα άτομα.