Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πασίγνωστος τραγουδιστής αποπειράθηκε να βιάσει χορεύτρια» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Ένα απίστευτο περιστατικό από το παρελθόν έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή την ανασκόπηση στην εκπομπή ...«Άντρες έτοιμοι για όλα».

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, πασίγνωστος τραγουδιστής είχε προσπαθήσει, τότε, να βιάσει χορεύτρια από το μπαλέτο. Αν και ο ίδιος είχε προθυμοποιηθεί -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- να βοηθήσει την κοπέλα, η ίδια του είχε ζητήσει να σιωπήσει από φόβο.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες.

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας…  Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της.

Τη ρώτησα “θες να αναλάβω;” Μου λέει “έχω τη μάνα μου, το παιδί μου…” και τη σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή...