Latest News

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία κατέθεσε για τη φραστική επίθεση από τον δικηγόρο του 27χρονου

 


Η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ...βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν». 

 

Σήμερα το πρωί η 24χρονη πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, τον συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου που είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία του βιασμού. 

 

Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης έρευνας είναι το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας, ενώ θα κληθεί να καταθέσει κι ο δικηγόρος ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί), σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. 

 

Προσερχόμενη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, η 24χρονη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έχει λάβει και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Θέλω να βρω το δίκιο μου». 

 

00:21
-00:14

 

Περίπου στις 13:00 η 24χρονη αναμενόταν να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για συμπληρωματική κατάθεση παρουσία ψυχολόγου. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναμένεται να δώσει τα μηνύματα που αντάλλαξε με εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Επίσης, κατέθεσαν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες πρόσωπα που φέρεται να γνωρίζουν την υπόθεση, ανάμεσά τους ο εργοδότης της 24χρονης.