Latest News

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: Βγαίνει από τη ΜΕΘ ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε, γέννησε η μητέρα του


Σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής θα μεταφερθεί ο 16χρονος Γιάννης που ήταν ο πρωταγωνιστής του οικογενειακού δράματος ...στις 2 Ιανουαρίου στην Άρταόταν σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε πνιγμένος από τις τύψεις.

Ο πατέρας του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με έμφραγμα όπως και η έγκυος μητέρα του, που ανήμερα της γιορτής του 16χρονου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο 16χρονος Γιάννης αποσωληνώθηκε και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της αφύπνισής του στο νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται. H διαδικασία για τον 16χρονο ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και εκτυλίχθηκε καλά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα, η διαδικασία διεκόπη και συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 16χρονο να ξυπνάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος, αφού ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια του, έκανε κάποιο νεύμα στους γιατρούς που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πορεία του θα είναι καλή.

Οι χειρουργοί χρειάστηκε να του αφαιρέσουν το 1/3 του ενός πνεύμονα, ενώ τα σκάγια ήταν 2,3 χιλιοστά από την καρδιά.