Latest News

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Έγιναν φίλοι χάρη σε μια κατά λάθος πρόσκληση για την Ημέρα των Ευχαριστιών- Τώρα, το Netflix τους κάνει ταινία [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]


 Μία πρόσκληση σε δείπνο για την ημέρα των Ευχαριστιών, που εστάλη σε λάθος τηλεφωνικό αριθμό πριν από έξι χρόνια, αποτέλεσε το έναυσμα για μια απρόσμενη φιλία. Και τώρα, δίνει έμπνευση για ταινία ...του Netflix

 

Πρόκειται για την ιστορία της Γουάντα Ντεντς και του Τζαμάλ Χίντον, από την Αριζόνα, που έγινε viral και τώρα το Netflix θα την κάνει ταινία. 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν η Ντεντς έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον 17χρονο τότε Χίντον και όχι στον 24χρονο εγγονό της- που είχε αλλάξει αριθμό- για να τον προσκαλέσει σε δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

 

Γρήγορα, οι δυο τους κατάλαβαν ότι είχε γίνει μπέρδεμα. Όμως, ο Χίντον την ρώτησε αν μπορούσε παρόλα αυτά να πάει στο δείπνο. «Βεβαίως και μπορείς. Αυτό κάνουν οι γιαγιάγες… ταΐζουν τους πάντες», του απάντησε η Ντεντς, σύμφωνα με το ABC News. 

 

Έτσι, ξεκίνησε η φιλία τους και μια παράδοση, καθώς κάθε χρόνο περνούν μαζί τη συγκεκριμένη γιορτή. Κάτι που έκαναν και πριν από λίγες ημέρες.  

 

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την ιστορία μας με τον υπόλοιπο κόσμο», είπαν Ντεντς και Χίντον σε κοινή δήλωση που δημοσίευσε το Netflix. «Ελπίζουμε αυτό να εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν και να κάνουν σχέσεις που συνήθως δεν θα έκαναν. Είμαστε τόσο ευτυχείς που βρήκαμε μια ειλικρινή φιλία, καθώς μας ένωσε ο Θεός με ένα λάθος γραπτό μήνυμα», ανέφεραν ακόμη. 

 

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «The Thanksgiving Text», σύμφωνα με Variety και ο Αμπντούλ Γουίλιαμς θα γράψει το σενάριο. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τη σκηνοθετήσει, ούτε ποιοι θα παίξουν στην ταινία.