Latest News

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Οι «σκλάβες του σεξ» στον Έπσταϊν έκαναν τρία ερωτικά μασάζ την ημέρα

 


Στο «φως» έρχονται νέες λεπτομέρειες για τα σεξουαλικά όργια του Αμερικανού παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν με «σκλάβες του σεξ» που «ψάρευε» η πρώην συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ... βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς είναι σε εξέλιξη η πολύκροτη δίκη της Βρετανίδας πρώην συνεργάτιδάς του στη Νέα Υόρκη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα της κόρης του πρώην βαρόνου των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ, ο Τζέφρι Έπσταϊν απολάμβανε ερωτικό μασάζ από τα χεράκια γυναικών, πολλές από τις οποίες ήταν ανήλικες. Και μάλιστα, όχι μία αλλά τρεις φορές την ημέρα, όπως είπε στην κατάθεσή του ο Χουάν Αλέσι, πρώην οικονόμος του πάμπλουτου Αμερικανού. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μετά τα ερωτικά μασάζ του Έπσταιν, μπαίνοντας στο δωμάτιο, είχε βρει εκτός από λάδια και κρέμες, δονητές...

Την ίδια ώρα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτει τις στενές σχέσεις που είχε ο Έπσταιν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον. Επικαλούμενη τις πηγές της, η εφημερίδα γράφει ότι, ο Aμερικανός παιδόφιλος είχε επισκεφθεί το γραφείο τον Μπιλ Κλίντον στο Οβάλ Γραφείο τουλάχιστον 17 φορές. Μετά την ορκωμοσία του το 1993, ο σύζυγος της Χίλαρι είχε υποδεχτεί τον πάμπλουτο Αμερικανό χρηματιστή με ανοιχτές αγκάλες.

Η Daily Mail επικαλείται τα ημερολόγια επισκεπτών στο Λευκό Οίκο, τα οποία δείχνουν μεταξύ άλλων, ο παιδόφιλος, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του το 2019, είχε επισκεφθεί τον Κλίντον δύο φορές και τρεις φορές την ημέρα. Σε μια επίσκεψη στις 29 Σεπτεμβρίου 1993, ο Eπσταϊν παρακολούθησε μια εκδήλωση όπου αυτός και η Μάξγουελ πόζαραν δίπλα στον Κλίντον μετά την επιταγή που του δώρισε ο χρηματιστής ύψους 10.000 δολαρίων για την ανακαίνιση του κτιρίου.

Στο μεταξύ, ο πρώην οικονόμος του Έπσταϊν αποκαλύπτει τα όσα είδαν τα μάτια του από το 1991 έως το 2002 περίπου, όταν εργαζόταν στην οικία του Αμερικανού παιδόφιλου. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», όταν η Μάξγουελ μετακόμισε στο σπίτι του Έπσταιν, είπε στον οικονόμο ότι αυτή ήταν «η κυρία του σπιτιού».

Σύμφωνα με τη Νew York Post, ο Χουάν Αλέσι είπε στην κατάθεσή του ότι, αφότου το αφεντικό του ολοκλήρωνε το μασάζ του, ο ίδιος έμπαινε στο δωμάτιο για να το καθαρίσει. Εκεί έβρισκε διάφορα, από λάδια και κρέμες μέχρι δονητές, τους οποίους έβαζε στο καλάθι με τα σεξουαλικά παιχνίδια της Μάξγουελ. «Θυμάμαι ότι βρήκα ένα μεγάλο δονητή»... «Έμοιαζε με ένα τεράστιο ανδρικό μόριο με δύο κεφάλια», υποστήριξε.

Ανάλογα σεξουαλικά παιχνίδια είχε βρει τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές μεταξύ 1995 και 1998 ενώ τακτοποιούσε την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του Έπσταϊν μέσα στην έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Αφού πρώτα καθάριζε τα... παιχνίδια, τα έβαζε μέσα σε σε ένα ψάθινο καλάθι μέσα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της Μάξγουελ. Το καλάθι περιείχε επίσης «πορνογραφικές ταινίες» και ένα «δερμάτινο μαύρο σύνολο», είπε. Σταμάτησε να εργάζεται στο σπίτι του Έπσταιν το 2002, λέγοντας ότι ήταν «άρρωστος και πολύ πολύ κουρασμένος από τη δουλειά».