Latest News

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ίσως εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης»

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δημοσιοποίησης ροζ βίντεο από τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο δικηγόρος θύματος του παρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε σε βάρος του μήνυση, ανέφερε πως σε βάρος του Παναγιωτόπουλου, μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμη και εντός της ημέρας.

Σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η 30χρονη πρώην σύντροφος του τηλεπαρουσιαστή υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».