Latest News

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Μαργκό Πινό -Η ολυμπιονίκης στο τζούντο κατήγγειλλε για κακοποίηση τον προπονητή και σύντροφό της [ΕΙΚΟΝΑ]

 




Σε καταγγελία κατά του συντρόφου και προπονητή της προχώρησε η Γαλλίδα τζουντόκα, Μαργκό Πινό, η οποία πριν λίγους μήνες αναδείχθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο μικτό ομαδικό των Αγώνων ...του Τόκιο.

 

Σύμφωνα με την 27χρονη αθλήτρια, τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

 

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, το κεφάλι μου χτύπησε στο πάτωμα αρκετές φορές, και στο τέλος με στραγγάλισε» αναφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2020, σε ανάρτηση στα social media, όπου παράλληλα δημοσιεύει φωτογραφία της με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης.

 

Όπως εξηγεί, κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τη μήνι του συντρόφου της και κατέφυγε στο σπίτι των γονιών της, έχοντας υποστεί μεταξύ άλλων κάταγμα στη μύτη.

 

Κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, όμως σήμερα το δικαστήριο απάλλαξε τον σύντροφό της από τις κατηγορίες.

 

«Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ισως να πεθάνω τελικά;» αναρωτιέται στην ανάρτησή της η Πινό και καταλήγει: «Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».