Latest News

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Βιντεοσκοπούσε τα οπίσθια νεαρής γυναίκας στο γυμναστήριο (βίντεο)


 Μια νεαρή γυναίκα έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε πώς έπιασε έναν άνδρα στο γυμναστήριο να τραβάει βίντεο τον πισινό της, όσο εκείνη σήκωνε βάρη. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Η κοπέλα μόλις έιδε το βίντεo που τραβούσε για να δει την επίδοσή της, συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας στεκόταν εσκεμμένα στο σημείο και να την καταγράψει σε βίντεο.

Καθώς το βίντεό της ξεκινά, δείχνει τη νεαρή κοπέλα να βρίσκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη στο γυμναστήριο, σκύβοντας το σώμα της ελαφρά για να κάνει την άσκηση με τα βαράκια.
Το κινητό της ήταν από πίσω της, πάνω σε ένα όργανο ασκήσεων. Στη συνέχεια του κλιπ, φαίνεται ένας άντρας να περπατά μπροστά στην κάμερα του κινητού κρατώντας την τσάντα του.

Ο άντρας βάζει την τσάντα στο πάτωμα και στην οθόνη του κινητού του φαίνεται ο πισινός της νεαρής γυναίκας, στην συνέχεια έκανε στην κοπέλα μια ερώτηση, με εκείνη να του απαντά προτού τρέξει να πιάσει το κινητό τηλέφωνό της για να μην τον ενοχλεί.

«Και εγώ του είπα μήπως να το μετακινήσω, γιατί τον ενοχλούσα. Οπότε του ζήτησα συγγνώμη και του είπα, ω, όχι είσαι εντάξει, αλλά πού να ξέρω ότι με βιντεοσκοπούσε» λέει η γυναίκα.

«Είμαι αηδιασμένη. Εγώ τραβούσα βίντεο τον εαυτό μου, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήμουν η μόνη» γράφει στο σχόλιό της η γυναίκα.

«Οπότε, αυτό που βασικά συνέβη ήταν ότι εγώ γυμναζόμουν και βιντεοσκοπούσα τον εαυτό μου για να δω την πρόοδό μου και τη φόρμα μου - Έστησα την κάμερα, το κινητό μου σε ένα μηχάνημα γυμναστικής και αυτός ο άντρας πέρασε από μπροστά», εξηγεί η νεαρή γυναίκα σε άλλο βίντεο.

«Ένιωσα τόσο αηδιασμένη, το στομάχι μου κυριολεκτικά ανακατεύτηκε» είπε η κοπέλα.

Όπως είπε, ανέφερε το περιστατικό στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου και ότι θα προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν τον τύπο από τα βίντεο στις κάμερες ασφαλείας.

 

I didn’t notice until I watched the video in my car… #wtff #gymfail #gross #whatdoido #fyp

♬ original sound - m