Latest News

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Χριστόφορος Ζαραλίκος - Μπράβοι με τη Σάσα Σταμάτη μπαίνουν σε θέατρο» και διέκοψαν παράσταση [ΒΙΝΤΕΟ]



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος, καθώς...

όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη διέκοψε την παράσταση, ύστερα από χιουμοριστικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο κωμικός για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο βίντεο φαίνεται η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλει ο Χρ. Ζαραλίκος, να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρχουν διαπληκτισμοί.  Ο λόγος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειώσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη δουλεύει σε ΜΜΕ που ανήκει στον Όμιλο Μαρινάκη.

 

 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

 

 

Να σημειώσουμε ότι ο Χ.Ζαραλίκος ανήκει στον χώρο της αριστεράς και έχει ασκήσει έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο μας προβληματίζουν, καθώς παρατηρείται τον τελευταίο καιρό μια απίστευτη προσπάθεια φίμωσης των διαφωνούντων.